Liity Jangstereihin

HIFK Jangsterit

Jangsterit on IFK:n oma jengi 13-17 -vuotiaille gimmoille ja kundeille. Me ollaan kaikki yhtä suurta perhettä!

Stagaa ja skrinnareita ei tarvita, että voi olla osa Jangstereita. Jos IFK on sun juttu, tää yhteisö on sulle. Kauden aikana järjestetään Jangsterit-pelejä, joihin jäsenet kutsutaan. Jäsenenä saat lipun 28.9 sekä 25.1. matseihin katsomaan matsia yhdessä muiden Jangstereiden kanssa. Lisäksi tulossa kauden aikana muun muassa luistelua Nordiksella, vieraspelistudioita, tapahtumia matseissa ja kaikkea kivaa yhdessä tekemistä.

Jangstereiden kummipelaajat kaudella 2019-2020 ovat Aleksi Laakso, Anton Lundell sekä Wiljami Myllylä. Pelaajia pääset Jangstereissa tapaamaan kauden aikana.

Liittyminen Jangsterihin on nyt auki. Jäsenmaksu kaudella 2019-2020 on viisi (5) euroa.

Liity nyt ja täytä alta löytyvä liittymislomake. Huomioithan, että liittyminen vaatii huoltajan suostumuksen.

Lisätietoja Jangstereiden toiminnasta ja jäsenyydestä saat myös meilitse jangsterit@kamraatit.com.